Suszona pierś z kaczki





Opis
PIERŚ Z KACZKI SUSZONA - 89,5% MIĘSA
Naturalny przysmak dla Twojego psa, który jest wspaniałą miękką przekąską z suszonej piersi kaczki. Zawiera 89,5% mięsa.
Mięso kaczki uznawane jest za jedno z najszlachetniejszych mięs drobiowych. Charakteryzuje się wysoką strawnością, smakowitością oraz niską zawartością kwasów tłuszczowych nasyconych.
To bogate źródło witamin z grupy B, potasu, fosforu, żelaza. Zawiera również cynk i selen. Mięso kaczki jest dosyć kaloryczne i stanowi cenne źródło wielonienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3.
Suszona pierś z kaczki to fantastyczny przysmak dla psów w każdym wieku. Smakołyk jest na tyle miękki, że z łatwością i smakiem zostanie spałaszowany przez Twojego przyjaciela!
CIEKAWOSTKA!
Kaczka bardzo rzadko uczula - jest doskonałą propozycją dla psów mających tendencję do alergii czy nietolerancji pokarmowej, a także szczeniaków. Mięso kaczki jest dosyć kaloryczne i stanowi cenne źródło wielonienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3.
Skład:
- pierś kaczki 89,5%
- skrobia (naturalny prebiotyk)
Składniki analityczne:
- białko min. 42%
- tłuszcz max. 3%
- włókno surowe min. 0,2%
- wilgotność max. 23%
- popiół surowy max. 4%
Nie zawiera glutenu!
Zawiera naturalny prebiotyk!
Pojedynczy przysmak ma ok. 11 cm długości.
W opakowaniu 100g znajduje się ok. 12 szt. przysmaków.
W opakowaniu 500g znajduje się ok. 70 szt. przysmaków.
(cena dotyczy wagi produktu, liczba sztuk może się nieznacznie różnić, ze względu na różnice w wadze każdej sztuki).
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie zalogowanych użytkowników sklepu.
Mariusz Woźniak
Witam Przysmak rewelacyjny. Patrząc na skład nie ma się co obawiać o zdrowie psa (jak na razie nie znalazłem drobnego druczku z tablicą Mendelejewa). Mela nasz ukochana znajda jest bardzo wybredna jednak za przysmaki zrobi wszystko. Torba 0.5 kg jest bardzo duża i na 7kg suczkę wystarczy na bardzo długo. Jak najbardziej polecam.